30126077_1099074340250825_554891428_o.jpg

Boka bord

Här kan du boka bord online hos oss, du väljer mellan att sitta i Sjöboden som är nere på bryggan, Nedre däck som är entréplan inne i båten, Övre däck som är en våning upp inne i båten eller Akterdäcket som är ute på övre däck på båten. 

Under fotbolls VM visar vi många matcher på storbildstv men skärmen är riktad mot alla våra drop-in platser. Man kan därför inte boka ett bord inför denna visning. Först till kvarn :-)


Bra att veta:

Sjöboden är uteserveringen på bryggan, här kan du boka för 1-12 personer
Detta kommer inom kort blir helt inglasat men tills det är klart sitter man utomhus men med ett plast tak. (infravärmare finns såklart!)
Akterdäcket är en trappa upp ute på båten - här kan man boka för 10-30 personer. Sällskap under 10 personer kan boka på Övre däck eller i Sjöboden.
Sällskap över 20 personer önskar vi förbeställning av meny
Nedre däck är entréplan inne på båten - här kan man boka för 10-30 personer. Sällskap under 10 personer kan boka på Övre däck eller i Sjöboden.
Sällskap över 20 personer önskar vi förbeställning av meny
Övre däck är en trappa upp inne på båten - här kan man boka för 1-8 personer

 

För övriga bokningar på respektive område - vänligen kontakta oss via telefon eller mail
 

Menyn som gäller på dessa delar finns under fliken Sjöboden, scrolla ner på sidan så hittar du menyn!

- Efter klockan 15.00 har middagen redan börjat och onlinebokningen stängs för dagen. Drop-in gäller efter 15.00 varje dag!

- Sällskap över 12 personer får gärna skicka bokningsförfrågan via formuläret här nedan, alternativt ringa oss på 090777123.  Vi försöker svara så ofta vi kan!

- När det inte finns några tider kvar att välja på i bokningssystemet eller att det bara snurrar på sidan  betyder det att alla bord redan är bokade och då är ni välkomna som drop-in. Vi har mer än 300 drop-in platser som inte går att boka, på dessa platser är det först till kvarn som gäller.

- Varje sittning är 2,5 timme. Har ert sällskap inte dykt upp efter 15 minuter så tilldelas bordet ett annat sällskap. 


Vi ser fram emot att ha er ombord på restaurangen!

 

 

Bokningsförfrågan 

Namn *
Namn
Datum *
Datum
Vänligen meddela tid ni önskar att komma. Vi har två sittningar på kvällen. Det går bra att boka kl 17 eller tidigare, alternativt kl 19 eller senare. Vi ser gärna att sällskap över 20 personer förbeställer sin mat, hela menyn finns under fliken Sjöboden och vi ser gärna att sällskapet enas om 3-4 rätter. Detta räcker att vi får inskickat till oss ca 2 dagar innan sällskapet kommer.