Välkommen till lunch på älven

DAGENS LUNCH


Veckans vegetariska
109kr
Tagioli bönbiff med tabbouleh, fransk-& örtmajonäs & pakchoy.

Dagens lunch 109kr
Varieras mellan kött, fisk & fågel.


dagens Vecka 17

Tisdag:
Raggmunkar med Sjöbris skagenröra, dillgravad lax och brynt smör.

Onsdag: 
Kycklingfilé med tabbouleh, fransk-örtmajonäs & pakchoy.

Torsdag:
Sydfransk fisk-& skaldjursgryta med fänkål, saffran, chili aioli och färskpotatis.

Fredag:
Flankstek & Sjöbris egen chorizo serveras med potatis-& paprikasallad, dijonsenap och rödvinssky.

Boka Bord

VÅRA OLIKA DELAR I RESTAURANGEN:

Sjöboden är vår inglasade del på bryggan - här kan man boka sällskap upp till 150 personer
Båten - här kan man boka för sällskap upp till 90 personer

BRA ATT VETA:

- När det inte finns några tider kvar att välja på i bokningssystemet betyder det att alla bord redan är bokade och då är ni välkomna som drop-in.
- Varje sittning är 2,5 timme . Har ert sällskap inte dykt upp efter 15 minuter så tilldelas bordet ett annat sällskap.
- På lunchen beställer man sin mat och dryck i baren

Alla platser är vädersäkrade. Drop-in på hela utserveringen!
Välkommen till oss.

A LA CARTE

Sjöbris räkmacka 169kr
Handskalade räkor, grillad surdegsbaguette, krisp-& romansallad, rödlök, tomat, citron, majonnäs och ört-& citrus aioli.

Friterad Blomkålsburgare 169kr Dubbel 219kr
med Tripplecheese-Cheddar, gryere och mozzarella serveras med chipotleglace, krispsallad, spetscoleslaw, pommes frites och chiliaioli.

Tripple cheese burgare 169kr Dubbel 219kr
På kött från norrländska gårdar, cheddar, gryere och manchego serveras med spicy-umami glace, krispsallad, spetscoleslaw, pommes frites och chiliaioli.


Öppettider
Dagens lunch serveras kl 11-14
A la carte vardagar serveras 11-17, fredag och lördag 12-16

sjobris_umea_juli18-127_2160px_cjutsi 2.jpg