Giacomo Boscaini från ägarfamiljen är på plats och leder oss genom denna fantastiska provning av Masis viner. Vi får höra Masis historia och om den italienska vinkulturen. Vi serverar en 6-rätters meny som är framtagen för att matcha vinerna perfekt.
Boka platser under fliken Boka bord i formuläret och skriv - Winemakers dinner
Välkomna till en oförglömlig kväll på Sjöbris!
Fördrink
Casa Canevel Prosecco Brut
- Mandepotatischips med sikromscréme
Vign'Asmara 2015
- Hummersoppa smaksatt med vanilj och champagne, syrad gurka, handskalade räkor och västerbottensostgratinerad smördeg.
Campofiorin 2015 Magnumflaska
Amarone Costasera 2012 special 5-litersflaska
- Canneloni fylld med Karl-Johansvamp ragu bakad i vedugnen med Västerbottensost, mozzarella, getost och skottsallad.
Mazzano 2006
Riserva di Costasera 2005
- Grillad Renytterfilé serveras med rödvinssås, gratinerad potatis, rårörda lingon, krispig svartkål, syrade rötter-& kantareller.
Angelorum 2014
- Mjölkchoklad Mousse Apelsincurd, doppad karamell, blodapelsinsorbet och mandelcrumble.
Anmälan görs direkt till
Sjöbris: 090-777123
www.sjobris.nu under fliken Boka bord.